
DSVSA Olt a autorizat trei puncte provizorii pentru sacrifiarea mieilor de Paște, acestea funcționând două, trei și, respectiv, patru zile. În ciuda prețului considerat mare de către cumpărători, mieii au căutare, spune primarul din localitatea în care an de an se taie miei în târg.
Producătorii s-au bucurat de un mai mare interes din partea clienților în acest an FOTO: arhiva/A.M.
Pentru cei care vor să se asigure că va fi foarte proaspătă carnea de miel pentru masa de Paște, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Olt a anunțat că în județul Olt au fost autorizate temporar trei puncte pentru sacrificarea tineretului ovin și caprin.
Cel mai cunoscut dintre ele este cel din târgul săptămânal care funcționează în localitatea Osica de Sus. Prima zi în care a fost deschis a fost duminica Floriilor, când sute de miei, după cum a precizat primarul localității, Cezar Filip, pentru „Adevărul”, au fost…